Print

Gavekort

Gavekort fra Molde Hud og Kroppspleie

Gavekort er den perfekte gaven til den som har alt! Tid til velvære er noe alle trenger, og det ligger mye omtanke i å gi et gavekort fra oss.

Følgende info gjelder gavekort utstedt fra butikken i Molde hud og kroppspleie, og ikke "elektroniske gavekort".

Gavekortet trenger ikke å brukes opp på et besøk, men vi gjør oppmerksom på at gavekortene våre har en bruksfrist på 9 måneder. Skulle du glemme å bruke det innen fristen er vi fleksible og kan avtale ny frist, men vi tar desverre ikke imot utgåtte gavekort som betalingsmiddel i november og desember. Utgåtte gavekort utstedt på behandling; ved ev prisøkning må diferansen dekkes av brukeren av gavekortet.

Ønsker du at vi skal sende gavekort? Da plusser vi på 40 kr i porto/eksp.gebyr i tillegg til  verdien på gavekortet. Vi kan også skrive en hyggelig og personlig hilsen på gavekortet fra deg og sende direkte til mottaker.

Ta kontakt med oss i dag om gavekort, enten på sms/ring oss, eller epost, så sender vi det så fort vi kan :)

Benytt følgende kontonummer for innbetaling av gavekort: 6570.10.87415

Kjøpte gavekort refunderes ikke, og veksles heller ikke tilbake til kontanter. Har du fått gavekort på en lengre behandling, og du ønsker en kortere variant, gjør vi deg oppmerksom på at gavekortet belastes for behandlingsprisen på valgte behandling. (50 minutters behandling kan altså ikke deles opp i 2 ganger 25 minutters behandling)

Gavekort kan ikke benyttes som betalingsmiddel for å kjøpe et nytt gavekort.

Behandlinger på kampanjepriser selges ikke på gavekort.

Ved gavekort på behandling: vi tar forbehold på endringer i behandlingsmenyen, og at noen behandlinger kan utgå.


Bestill time online - klikk her

Åpningstider

  • Man, tirs, ons 09:30 - 17:00
  • Tors 10:00 - 19:00
  • Fre 09:30 - 16:00
  • Lør Stengt
  • # Avbestilling av timer må skje senest 24 timer før oppsatt time. For sen avbestilling og uteblitt time belastes i sin helhet. Dataprogrammets utsendelse av sms-påminnelse er ikke 100% sikker! Husk derfor og noter deg alle bookinger hos oss.