Print

Medarbeidere

Møt våre dyktige medarbeidere

Torill

Torill

Allerede som lita jente viste Torill at hun skulle bli hudterapeut. Ble ferdig utdannet i 1995, og har siden tatt regelmessige kurs for å øke kompetansen. Er blant de mest erfarne innen braziliansk voksing i distriktet. Elsker jobben sin, og har mange faste kunder innen brynstyling, hudpleie, braziliansk og massasje.

Alina

Alina

Resepsjonist. Tar også Gelosophy, spraytan og tei-muskelstimulator.

Wenche

Wenche

Wenche ble ferdig uteksaminert fra Hudpleieakademiet i 2006 og har siden da jobbet som hud og kroppsterapeut både i Oslo og Molde. Er blant de mest erfarne i brasiliansk voks i distriktet. Utfører også nå den nye hårfjerningsteknikken body sugaring. Wenche har mange faste kunder på aktive og effektive ansiktsbehandlinger som Green Peel, skinpen og syrepensling.Vippebøy og brynsfiksing er også noen av hennes favoritter.

Sykepleier Turid

Sykepleier Turid

Sykepleier Turid Mikkelborg utfører medisinske behandlinger hos Molde hud og kroppspleie ca 1 dag pr måned. Mikkelborg har lang erfaring og er kjent som en av Nordens beste innen sitt fagfelt. Hun underviser leger og sykepleiere og jobber tett med firmaet Q-MEd som eier Restylane® . Hun oppnår også internasjonal interesse for sitt arbeide og da spesielt for Restylane Vital og forming av ansiktskonturer.

Turid kommer til Molde Hud og Kroppspleie i 2017:
Torsdag 29. juni (10 - 19)
(Turid kommer ikke i juli)
Torsdag 31. august (10 - 19)
Torsdag 21. september (10 - 19)
Torsdag 19. oktober (10 -19)

Åpningstider

  • Man, tirs, ons, fre 10 - 17
  • Tors 10 - 19
  • Lør 10 - 15
  • ****************
  • - Avbestilling av timer må skje senest 24 timer før oppsatt time. For sen avbestilling og uteblitt time belastes i sin helhet. Dataprogrammets utsendelse av sms-påminnelse er ikke 100% sikker! Husk derfor og noter deg alle bookinger hos oss.