Møt våre dyktige medarbeidere

erbi_moldehudseleksjon-8434.jpg

Torill

Allerede som lita jente viste Torill at hun skulle bli hudterapeut. Ble ferdig utdannet i 1995, og har siden tatt regelmessige kurs for å øke kompetansen. Er blant de mest erfarne innen braziliansk voksing i distriktet. Elsker jobben sin, og har mange faste kunder innen brynstyling, hudpleie, braziliansk og massasje.

erbi_moldehudseleksjon-8467.jpg

Wenche

Wenche ble ferdig uteksaminert fra Hudpleieakademiet i 2006 og har siden da jobbet som hud og kroppsterapeut både i Oslo og Molde. Er blant de mest erfarne i brasiliansk voks i distriktet. Utfører også nå den nye hårfjerningsteknikken body sugaring. Wenche har mange faste kunder på aktive og effektive ansiktsbehandlinger som Green Peel, skinpen og syrepensling.Vippebøy og brynsfiksing er også noen av hennes favoritter.

 
erbi_moldehudseleksjon-8446.jpg

Drifa

Drifa er utdannet hudpleier fra Island, og har mange års erfaring fra egen salong der. Hennes spesialitet er kunstige negler, fotpleie (pedikyr) og manikyr. Men også permanent farge vipper/bryn og voks ansikt/kropp/brasiliansk blir utført med nøyaktighet. Drifa har sitt eget foretak, og styrer arbeidstidene sine selv. Book gjerne tid hos henne online her.


Turid.jpg

Turid

Sykepleier Turid Mikkelborg utfører medisinske behandlinger hos Molde hud og kroppspleie ca 1 dag pr måned. Mikkelborg har lang erfaring og er kjent som en av Nordens beste innen sitt fagfelt. Hun underviser leger og sykepleiere og jobber tett med firmaet Q-MEd som eier Restylane® . Hun oppnår også internasjonal interesse for sitt arbeide og da spesielt for Restylane Vital og forming av ansiktskonturer.

Turid kommer til Molde i 2018/2019:

Torsdag 29. november (10 - 19)
Torsdag 31. januar (10 - 19)
Torsdag 21. februar (10 - 19)
Torsdag 21. mars (10 - 19)