Green Peel


erbi_moldehudseleksjon-8352.jpg

Urtepeeling som hjelper på mange hudproblemer. Akne og problemhud, store porer, pigmentert og solskadet hud ser vi gode resultater på. Tilbys i 3 forskjellige styrker, og effekten kommer an på hvor mange minutter vi jobber med urtene på huden.

Fresh up/Energy/Classic utføres ikke på gravide/ammende (pga hormoner kan huden være i ubalanse, og vi oppnår ikke ønsket effekt), psoriasis/rosaceahud.

 

Fresh up Express

Ca 20 minutter

950,-

Snarveien til superglød i huden! Den mildeste varianten av urtepeelingen og avslutningsprodukter. Ikke utklemming/massasje/maske.


Fresh up

Ca 45 min

1200,-

Den mildeste varianten av peelingen kombinert med spesialmaske gir huden din en fantastisk glød. Passer godt for de med lettere uren hud og litt små arr.


Green Peel 6 Fresh up med utklemming

Ca 60 minutter

1350,-

Samme prosedyre/styrke som Standard, men her får du utklemming av sorte prikker og urenheter i tillegg.


Energy

Ca 45 min

1400,-

Medium styrke på peelingen. Gir raskere effekt på store porer/arr/slapp hud enn Fresh up. Her jobber vi noe lengre tid med exfolieringen, og huden kan bli litt mer rød, og flasse litt etter et par dager. Avsluttes med både krem-maske og en myk urte-basert film maske.


Energy med utklemming

Ca 60 minutter

1550,-

Samme prosedyre/styrke som Standard, men her får du utklemmimg av sorte prikker og urenheter i tillegg.


Back to Balance

50 min: 975,-

70 min: 1375,-

Huden i balanse etter kreftbehandling Dr. med. Christine Schrammek har spesialutviklet en effektiv og virksom behandling, BACK TO BALANSE, for å ivareta hudens behov etter kreftbehandling. Da kan huden føles stram, flasse og klø. På samme tid er dette en behandling som styrker all sensitiv hud generelt.


Classic

60 min Classic + 60 min Green Peel fuktighetsbehandling etter 5 dager
+ 5 hjemmeprodukter du skal bruke de første 2 mnd

4900,-

 

Classic behandling nummer 2 og 3, fint å ta 4-6 uker etter første behandling

60 min

2500,-

Classic er den opprinnelige Green Peel behanlingen, og her snakker vi om ny hud på 5 dager! Strammer opp hudvevet, og gir god effekt på nær sagt alle hudproblemer. Rett etter behandlingen vil du være rød, og etter 3-4 dager kan du flasse. Etter 5-6 dager må du tilbake på klinikken for en oppfølgingsbehandling, med fokus på fukt og næring. Deretter vil du gradvis se de positive resultatene.

Dette skal du unngå de neste fem dagene etter en Classic behandling:

  • Vann på ansiktshuden

  • Trening/svette

  • Sol, svømming og sauna

  • Ingen andre produkter

  • Kun øyensminke

  • Menn bruker bare elektrisk barbermaskin

TINGH