erbi_moldehudseleksjon-8339 CROPPED.jpg

Medisinske behandlinger

Vi tilbyr rynkebehandling og volumøkende behandling med hyaluronsyre preparatene RESTYLANE og PERLANE.

 

Sykepleier Turid Mikkelborg utfører medisinske behandlinger hos oss, ca 1 dag pr måned. Mikkelborg har lang erfaring og er kjent som en av Nordens beste innen sitt fagfelt. Hun underviser leger og sykepleiere og jobber tett med firmaet Q-MEd, som eier Restylane® . Hun oppnår også internasjonal interesse for sitt arbeide og da spesielt for Restylane Vital og forming av ansiktskonturer.

Priser

Botox Gummy smile eller brynsløft: fra 1500,-
Botox Sinnarynke: fra 3000,-

Botox mot overdreven svette: fra 5000,-
Botox Migrenebehandling fra 3500,-

Restylane 0,5 ml fra 2500,-
Restylane 1,0 ml fra 3600,-

Leppevolum (Teosyal, Restylane eller Juvederm) 0,5 ml fra 2500,-

Skleroterapi (Fjerne sprengte blodkar på legger/lår) fra 1800,-

Turid har dessverre ikke mulighet til å ta konsultasjon pr e-post/sms med vedlagt bilder. Vil du ha en vurdering eller stille spørsmål om de ulike behandlingene hun tilbyr, så bestill en tid for konsultasjon på salongen vår til hun kommer. Det sikrer deg best oppfølging og korrekt svar.

 

 

TURID KOMMER TIL MOLDE I 2019

 

Torsdag 29.aug
10 - 19

Torsdag 3.oktober
10 - 19

Torsdag 24.okt
10 - 19

Torsdag 21.nov
10 - 19

 

Leppeforstørrelse

Med årene mister leppene mye av sin naturlige fylde. Vi kan hjelpe deg med fyldigere lepper, fremheve av leppelinjen og å definere amorbuen. Om du har rynker rundt munnen, kan du få behandlet disse samtidig med en leppeforstørrelse. Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen. Vi har også fokus på at resultatet skal være naturlig og riktig til hver enkelt.

Det er flere måter å forstørre leppene på. Den enkleste måten er å gjøre det ved å fylle leppene med et materiale som kroppen ikke reagerer på. De vanligste fillerene i dag er Restylane® og Perlane®. Disse fillerne inneholder hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyren brytes ned og forsvinner i løpet av noen uker til måneder. Det betyr at man må ha ny behandling for å opprettholde resultatet.

Geleen som injeseres vil støtte opp hudens struktur og fyller ut huden slik at leppene får volum og resultatet vil bli at leppene kjennes myke og fuktige ut fra innsiden. Behandlingsresultatet er umiddelbart og langvaring – hos de fleste ca 6 måneder.

Om du ønsker mykere, fyldigere lepper – eller om du bare ønsker å markere leppekonturen litt, så vil vi kunne tilby deg den riktige behandlingen for deg.

For behandling av lepper, benytter Turid seg av Restylane, Juvederm og Teosyal (kiss).

 

Restylane

Restylane er syntetisk fremstillet hyaluronsyre, nesten helt lik den vårt egen vev inneholder. Hyaluronsyren binder vann, gir volum og stimulerer til produksjon av kollagen. Geleen injiseres under huden med en meget tynn nål, og gir naturlig volum under rynkene som løftes opp og jevnes ut. Det finnes ulike typer Restylane, forskjellen er størrelsen på partikler i produktet. Her vil Turid velge det produkt som er best egnet til den aktuelle behandling. F.eks Restylane Lipp til lepper, Restylane Perlane til kinnbesbygging, Restylane Vital til kollagenstimulering på solskadet og slapp hud osv. Metoden er rask og sikker og etterlater ingen arr eller andre merker i ansiktet.

 


Botox

Botox blokkerer nerveimpulser til små ansiktsmuskler og hindrer at disse musklene trekker seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten uønskede rynker. Botox virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene. Botox glatter ut rynkene og noen opplever at Botox gir et løft i ansiktet som gjør at man ser friskere og mer opplagt ut.

Det er også en del kvinner som får injisert Botox mot migrene og som rapporterer om god effekt.
Vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder på at effekten av Botox varer lenger for hver ny behandling. Botox virker kun i de spesifikke musklene som behandles og ikke pånærliggende områder eller muskler. Man kan gå tilbake på jobb eller til daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Rynker som oppstår på grunn av bruk av ansiktsmuskulaturen er best egnet til botox-behandling. Rynker som fortsatt er der når man slapper av i musklene, behandles best med Restylane. Botox er en effektiv behandlingsmetode mot overdreven svette både i armhuler og håndflater. Behandlingen har langvarig effekt (6-12 måneder).

Overdrevet svetting blir kalt hyperhidrose. Svetting er naturens måte å regulere kroppstemperaturen på, men personer som lider av hyperhidrose, produserer mye mer svette enn det som er nødvendig.

Botox blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Botox virker på injeksjonsområdet og ikke andre steder på kroppen.Behandlingen
Botox injiseres via en sprøyte i armhulen/håndflaten. Man må regne med et stikk for annenhver centimeter med hud i armhulen og hver centimeter i håndflaten. Alle som ønsker bedøvelse, vil få dette. Man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål etter behandlingen.

 


Turid Mikkelborg har sitt eget foretak, og er ikke ansatt i Molde hud og kroppsleie as. Molde hud og kroppsleie as har ikke ansvar for behandlinger utført av Turid Mikkelborg, men formidler generell informasjon om hennes behandlinger og tar imot bookinger til hennes besøk.