Universal Contour Wrap


Universal Contour Wrap.png

VI GARANTERER DEG AT DU PÅ KUN 2 TIMER VIL TAPE MINST 15 CM

Universal Contour Wrap Classic er en kroppsinnpakkning som kun benytter seg av naturlige mineralske komponenter. Disse mineralene har den egenskapen at de trekker ut avfallsstoffer som ligger lagret i og rundt fettcellene i kroppen vår. Dermed blir huden vår fastere og mer kompakt, slik at vi går inn i cm, samt at tilstander som cellulitt og strekkmerker blir forbedret. Behandlingen går ut på at du først står i en engangstruse, mens vi wrapper kroppen inn i 25 elastiske bandasjer som har ligget og trukket i en varm mineralholdig leireløsning. Deretter får du på deg en vinyldrakt for å ikke bli kald. Du får så ligge og slappe av i 60 minutter, mens wrappen virker. Bandasjene former og toner kroppen mens mineralene absorberes av huden og leiren trekker ut avfallsstoffene. Bestill gjerne en hudpleiebehandling som kan utføres når du likevel ligger på benken!
Når virketiden er over tar vi av vinyldrakten, fjerner bandasjene og tørker av overflødig leire fra huden. Leireblandingen legger seg som et nesten usynlig lag i porene, og bør få forbli der i 3-4 dager for å fortsette oppstrammingen av vevet. Unngå derfor aller helst å dusje på 2-4 dager - da får du det aller beste resultatet (Klut og såpe i armhuler og intimområder er ingen problem)

Vi anbefaler en kur på 3-5 ganger med 7-10 dagers mellomrom for en fullstendig detox! Da kan du også forvente at du går inn 1-2 buksestørrelser.

Behandling med cm måling 2t 15 min

Behandling inkl. cm måling: 2t 15 min. Her måler vi cm omkretsen på 18 områder på kroppen din, før og etter detoxinnpakning, for å dokumentere cm tapet.Går du inn mindre enn 15 cm slipper du å betale for behandligen.   2000,-

 

Behandling uten cm måling: 95 min

Samme behandling, men vi dropper å måle cm omkrets. Her gjelder ikke cm-tap garantien, men du sparer både tid og penger.

1500,-

 

Det "lille ekstra" mens innpakningen virker:

  • 60 min hudpleie inkl napping/voksing bryn:  + 700,-

  •   Farge vipper, bryn og forming av bryn og 25 min hudpleie: + 800,-

TINGH