erbi_moldehudseleksjon-8412.jpg

Velkommen til oss!

Nå kan du kjøpe våre flotte gavekort online med VIPPS! Du får gavekortet med en gang - det er bare å følge instruksene på siden som heter “Gavekort”. Gavekortet kan brukes på alle behandlinger og tjenester som utføres på salongen, også det som blir utført av vår tilreisende sykepleier Turid Mikkelborg.

Wenche Åsbø og Torill Dalset er 2 hudterapeuter som driver Molde Hud og Kroppspleie AS sammen. Drifa - vår dyktige negledesigner fra Island, leier seg inn hos oss, og gjør behandlingsmenyen vår komplett med å tilby fotpleie/pedikyr og alt innen negledesign.

Du er hjertelig velkommen til oss, enten for å handle produkter, gavekort eller komme inn for råd og veiledning. Timebestilling kan du enkelt gjøre online her på hjemmesiden, eller ringe oss/sende SMS på tlf 916 40 013, eller via E-post:  moldehudogkroppspleie@hotmail.com

Ønsker du behandling med medisinsk-kosmetisk effekt, tilbyr sykepleier Turid Mikkelborg restylane/volumbyggende behandlinger her på vår klinikk ca en dag i måneden.

VI GLEDER OSS TIL Å MØTE DEG!

 

Mandag - Tirsdag - Onsdag
09:30 - 17:00

Torsdag
10:00 - 19:00

Fredag
09:30 - 16:00

Lørdag
Stengt

Medarbeidere

erbi_moldehudseleksjon-8342.jpg

Møt våre dyktige medarbeidere

erbi_moldehudseleksjon-8434.jpg

Torill

Allerede som lita jente viste Torill at hun skulle bli hudterapeut. Ble ferdig utdannet i 1995, og har siden tatt regelmessige kurs for å øke kompetansen. Er blant de mest erfarne innen braziliansk voksing i distriktet. Elsker jobben sin, og har mange faste kunder innen brynstyling, hudpleie, braziliansk og massasje.

erbi_moldehudseleksjon-8467.jpg

Wenche

Wenche ble ferdig uteksaminert fra Hudpleieakademiet i 2006 og har siden da jobbet som hud og kroppsterapeut både i Oslo og Molde. Er blant de mest erfarne i brasiliansk voks i distriktet. Utfører også nå den nye hårfjerningsteknikken body sugaring. Wenche har mange faste kunder på aktive og effektive ansiktsbehandlinger som Green Peel, skinpen og syrepensling.Vippebøy og brynsfiksing er også noen av hennes favoritter.

 
erbi_moldehudseleksjon-8446.jpg

Drifa

Drifa er utdannet hudpleier fra Island, og har mange års erfaring fra egen salong der. Hennes spesialitet er kunstige negler, fotpleie (pedikyr) og manikyr. Men også permanent farge vipper/bryn og voks ansikt/kropp/brasiliansk blir utført med nøyaktighet. Drifa har sitt eget foretak, og styrer arbeidstidene sine selv. Book gjerne tid hos henne online her.


Turid.jpg

Turid

Sykepleier Turid Mikkelborg utfører medisinske behandlinger hos Molde hud og kroppspleie ca 1 dag pr måned. Mikkelborg har lang erfaring og er kjent som en av Nordens beste innen sitt fagfelt. Hun underviser leger og sykepleiere og jobber tett med firmaet Q-MEd som eier Restylane® . Hun oppnår også internasjonal interesse for sitt arbeide og da spesielt for Restylane Vital og forming av ansiktskonturer.

Turid kommer til Molde i 2019:

Torsdag 3.oktober (10 - 19)
Torsdag 24. oktober (10 - 19)
Torsdag 21. november (10 - 19)